Høsten er i full gang, og hvordan trives trærne da, mon tro?

Først siste status på den blomstrende ørkenrosen. I løpet av cirka tre uker, skjedde dette:

Til dette:

Om det er normalt med full blomstring i tre uker, vites ikke. Den andre rosen datt av en ukes tid før denne. Men det var meget fint da det sto på. Gleder meg allerede til våren. Da har jeg plutselig tre ørkenroser som alle forhåpentligvis blomstrer opp tilværelsen.

Så har vi temaet for dagen, nemlig sibirsk høst. Det hadde vært interessant å dra på høsttur til Sibir, selv om det kanskje ikke er å anbefale akkurat nå. Men kanskje en annen gang. Inntil den gangen, så får jeg kose meg med den lille smakebiten jeg har av sibirsk høst. Jeg regner (bokstavelig talt) med at du vet om den sibirske lønna, jeg fikk med på kjøpet tidligere i sommer. Den gang da, så den slik ut:

Siden den gang da, så har det jo skjedd et eller annet. Den har stortrivdes ut i vår hage (for den som tar preferansen). Han som ga meg den, forberedte meg på høsten, og alt det som følger med. Jeg var spent. Den startet cirka sånn her:

Om du sammenligner de to bildene jeg til nå har publisert av denne, så er det merkbart hvor mye den har vokst på noen få måneder. I tillegg ser du kanskje konturene av hva som venter når høsten slår til for fullt. Dette bildet ble tatt 25. august, cirka to måneder etter at jeg fikk den.

Skrur vi tiden fram cirka en måneds tid til, så ser den sånn ut:

Tenk deg en hel skog av dette synet, da!

Så litt detaljer fra i går… Se og nyt.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *